Ebru Şahin (Hercai Dizisi Reyyan ) Kimdir?

ebru-sahin
Yayınlanma Tarihi : 2020-07-10 17:43:22

Ebru Şahin (Hercai Dizisi Reyyan )

Hercai dizisinin Reyyan Şadaoğlu’su kimdir? Gerçek Adı Nedir? Nerede Okumuştur? Gelin Hep birlikte tanıyalım…

Ebru Şahin Kimdir?

Ebru Şahin, 18 Mayıs 1994 İstanbul doğumludur.

Ebru Şahin’in Boyu Ve Kilosu Kaçtır?

Ebru Şahin, 1.70 boyunda ve 54 kilodadır.

Ebru Şahin’in Burcu Nedir?

Ebru Şahin 18 Mayıs doğumlu olduğundan Boğa burcudur. 

Ebru Şahin’in Eğitim Hayatı Nasıldır?

Ebru Şahin, İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi'nden mezun olduktan sonra oyunculuk eğitimi almıştır.

Ebru Şahin’in Oyunculuk Hayatı

Mezuniyetin ardından oyunculuk eğitimi almış ve 2015 senesinde reklam filmleri ile birlikte oyunculuk dünyasına giriş yapmıştır. Daha sonra 2016 senesinde Kan Parası adlı sinema filminde başrol oynamıştır. Ardından Savaşçı dizisinde Didem, Babam isimli sinema filminde Nilüfer, İstanbullu Gelin dizisinde ise Burcu Selimer karakterlerine can vermiştir. En son ATV ekranlarında yayınlanan Hercai dizisinde Reyyan karakteri ile oyunculuk kariyerini sürdürmüştür. 2019 yılında ise Şuursuz Aşk isimli sinema filminde İsmail Hacıoğlu ile birlikte başrolü üstlenmiş ve Menekşe karakterini canlandırmıştır. Peki, Ebru Şahin’in oynadığı Reyyan karakteri nasıl bir karakterdir gelin tanıyalım…  Hazar ve Zehra Şadoğlu'nun büyük kızıdır. Masum, saf ve temiz bir genç kızdır. Ailesine ve etrafındaki herkese sevgiyle bağlıdır. Ancak annesinden babasından, kardeşinden gördüğü sevgiyi, dedesi Nasuh Şadoğlu'ndan asla görememiştir.

Ebru Şahin’in Filmografisi Nedir?

2017 -  Savaşçı – Didem – Yardımcı Karakter - Dizi

2017- Babam – Nilüfer – Yardımcı Karakter- Film

2017 – 2018 – İstanbullu Gelin – Burcu Selimer – Yardımcı Karakter - Dizi

2018 – Yasak Elma – Hira – Yardımcı Karakter - Dizi

2018 – Kan Parası – Didem – Yardımcı Karakter - Film

2019 – Hercia – Reyyan Şadoğlu – Başrol Oyuncusu – Dizi

2019 – Şuursuz Aşk – Menekşe –Başrol Oyuncusu – Film

Ebru Şahin’in Başarıları

2020 – 46. Pantene Altın Kelebek Ödüller – En İyi Kadın ve Pantene Yıldızı Parlayanlar -  Kazandı

Ebru Şahin Sosyal Medya

Ebru Şahin’in Instagram hesabı olan @rebrusahin’ in 2.9 milyon takipçisi vardır.  Twitter hesabında ise (@rebrusahin) 77.8 takipçisi bulunmaktadır. 


Ebru Şahin ile ilgili sık sorulan sorular

Adı Soyadı:
Ebru Şahin
Meslek:
Doğum Tarihi:
18 Mayıs 1994
Boyu:
170 cm
Kilosu:
54 kg
Göz Rengi:
Kahverengi
Sevgilisi:
Bilinmiyor
Burcu:
Boğa
Eğitimi:
İstanbul Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi
Doğum Yeri:
İstanbul