Kutsi (Benim Adım Melek Halil) Kimdir?

kutsi
Yayınlanma Tarihi : 2020-08-24 18:25:07

Kutsi (Benim Adım Melek Halil)

Ahmet Kutsi Karadoğan (Benim Adım Melek Halil) Kimdir? Kaç Yılında Doğmuştur? Nerede Doğmuştur? Aslen Nereli? Boyu Ve Kilosu Kaçtır? Göz Rengi Nedir? Burcu Nedir? Sevgilisi Kim? Hangi Dizilerde Rol Almıştır? Hangi Filmlerde Rol Almıştır?  Nereden Mezun Olmuştur? Diskografi. Sosyal Medya’da Kaç Takipçisi Vardır? Benim Adım Melek Dizisi Halil Karakteri.

Ahmet Kutsi Karadoğan Kaç Yılında Doğdu?

Ünlü şarkıcı 16 Mart 1973 yılında doğmuştur.

Ahmet Kutsi Karadoğan Nerede Doğdu?

Malatya’da doğmuştur.

Ahmet Kutsi Karadoğan Aslen Nereli?

Baba tarafından aslen Malatyalıdır.

Ahmet Kutsi Karadoğan Kaç Yaşında?

47 yaşındadır.

Ahmet Kutsi Karadoğan’ın Boyu Ve Kilosu Kaç?

174 cm boyunda ve 73 kg ağırlığındadır.

Ahmet Kutsi Karadoğan’ın Göz Rengi Ne?

Göz rengi kahverengidir.

Ahmet Kutsi Karadoğan’ın Burcu Ne?

Balık burcudur.

Ahmet Kutsi Karadoğan’ın Sevgilisi Kim?

Sevgilisinin olup olmadığı bilinmiyor.

Ahmet Kutsi Karadoğan Hangi Dizilerde Rol Almıştır?

2006 – Doktorlar

2009 – Kahramanlar

2011 – Acı Hatıralar

2011 – Gülbeyaz

2011 - Antep

2012 – Huzur Sokağı

2015 – Beyaz Yalan

2015 – Tutar mı Tutar 

2016 – Kırgın Çiçekler

2016 – Kalbimdeki Deniz

Ahmet Kutsi Karadoğan Hangi Filmlerde Rol Almıştır?

2015 – Zilin Sesi

Ahmet Kutsi Karadoğan Nereden Mezun Olmuştur? 

Hacettepe Üniversitesi İç Mimari bölümünü müzik uğruna yarıda bırakmıştır.

Ahmet Kutsi Karadoğan Diskografisi

Albümleri

Ekim 2000 - Aşk Payını Aldı

Ağustos 2005 - Sana Ne

2006 - Kördüğüm (Petek Dinçöz ile)

Nisan 2007 - Aynı Şehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor

2008 - Aynadaki Yüzünün Karşılığı Benim

Nisan 2010 - Bambaşka

Mart 2013 - Bilmem Anlatabildim mi?

Single’ları

Nisan 2014 - "Yaz Günü"

2016 - "Aşıklar Şehri" (feat. Zara)

2016 - "Söz Konusu Aşk" (feat. Meral Kendir)

2016 - "Beşiktaşım Benim"

2016 - "Kalbimdeki Deniz"

Ahmet Kutsi Karadoğan’ın Sosyal Medyada Kaç Takipçisi Var?

Daha çok Kutsi ismiyle bilinen Ahmet Kutsi Karadoğan’ın Instagram üzerinde @kutsiofficial isimli hesabının 116 bin takipçisi bulunmaktadır. Twitter’da ise @officialkutsi isimli hesabının 100,7 bin takipçisi bulunmaktadır.

Benim Adım Melek Dizisi Halil Karakteri

Hikâyesiyle olduğu kadar kadrosuyla da adından söz ettirecek Benim Adım Melek’in başrolünde başarılı sanatçı Kutsi de yer alıyor. Hem besteleriyle hem de oyunculuğuyla beğeni toplayan Kutsi dizide Antep’in en köklü iki ailesinden biri olan Şirhan’ların oğlu Halil Şirhan karakterine hayat verecek. Mert, yürekli, adalet duygusu yüksek, yardımsever, ahlaklı, aklı başında, güvenilir delikanlı biri olan Halil (Kutsi), babasının en büyük yardımcısıdır. Yaşadıklarından sonra kendini aşka kapatan Halil’in hayatı da Melek’in baba evine dönmesiyle değişecektir.


Kutsi ile ilgili sık sorulan sorular

Adı Soyadı:
Kutsi
Meslek:
Doğum Tarihi:
16 Mart 1973
Boyu:
1,74
Kilosu:
73 kg
Göz Rengi:
Kahverengi
Sevgilisi:
Bilinmiyor
Burcu:
Balık
Eğitimi:
Hacettepe Üniversitesi
Doğum Yeri:
Malatya