Özge Gürel (Bay Yanlış Dizisi Ezgi) Kimdir?

ozge-gurel
Yayınlanma Tarihi : 2020-07-04 10:54:53 - Güncellenme Tarihi : 2020-07-04 16:59:22

Özge Gürel (Bay Yanlış Dizisi Ezgi)

Oyunculuk hayatında Muhteşem Yüzyıl, Medcezir, Kiraz Mevsimi ve Börü gibi sağlam projeleri barındıran Özge Gürel Kimdir? Nerelidir? Boyu ve kilosu kaçtır? Hangi dizilerde oynamıştır? Kaç takipçisi vardır? İşte tüm ayrıntılar…

Özge Gürel Kimdir?

Özge Gürel, 5 Şubat 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Silivrili bir ailenin kızı olan Özge Gürel’in anne tarafı Selanik baba tarafı ise Çerkes kökenlidir. 33 yaşındadır. Kahverengi gözlüdür.

Özge Gürel’in Boyu ve Kilosu Kaçtır?

Özge Gürel 1,70 cm boyunda ve 56 kilodur.

Özge Gürel’in Burcu Nedir?

Özge Gürel 5 Şubat doğumlu olduğundan dolayı Kova burcudur.

Özge Gürel’in Eğitim Hayatı

Özge Gürel, ilkokul ve lise eğitimlerini Silivri’de tamamladıktan sonra Beykent Üniversitesi’nde Ticaret bölümünü okudu ama lisans eğitimini yarıda bırakıp hayallerini süsleyen oyunculuk üzerine gitti. Bir süre oyunculuk eğitimi aldıktan sonra yapım şirketlerinin dikkatini üzerine çekmeyi başardı.

Özge Gürel Oyunculuk Hayatı

İlk olarak 2010 yılında Kızım Nerede isimli dizide oyunculuk hayatına ilk adımını atmıştır. Daha sonra Huzur Sokağı ve Muhteşem Yüzyıl dizilerinde rol şansı bulmuştur. Oyunculuk kariyerinin yanında beş adet de şarkısı bulunmaktadır. Beş şarkının üç tanesine video klip çekilmiştir.

Özge Gürel Başarıları

Özge Gürel, aday gösterildiği 8 törenden 4 tanesinden ödül ile ayrılmıştır.

2015, Yeditepe Üniversitesi 3. Dilek Ödülleri – Yılın En İyi Kadın Oyuncusu – Kazandı

2015, Seul Drama Ödülleri – En İyi Kadın Oyuncu Adayı – Adaylık

2015, Future Fest Ödülleri – En İyi Çıkış Yapan Kadın Oyuncu – Kazandı

2015, MGD 21. Altın Objektif Ödülleri – Yılın En İyi Kadın Komedi Oyuncusu – Kazandı

2015, 42. Pantene Altın Kelebek Ödülleri – En Yakışan Çift – Adaylık

2016, 1. YBU Medya Ödülleri – En İyi Kadın Dizi Oyuncusu – Adaylık

2018, 45. Pantene Altın Kelebek Ödülleri – En İyi Romantik Komedi Kadın Oyuncusu – Adaylık

2019, Latina Turkish Awards – En İyi Yardımcı Kadın Oyuncusu – Kazandı

Özge Gürel Filmografisi

2010-2011, Kızım Nerede – Dizi

2011, Ve İnsan Aldandı - Dizi

2012, Huzur Sokağı - Dizi

2014, Muhteşem Yüzyıl - Dizi

2014, Bizum Hoca – Film

2014, Medcezir – Dizi

2014-2015, Kiraz Mevsimi – Dizi

2017, Yıldızlar Şahidim – Dizi

2017, Organik Aşk Hikâyeleri – Film

2017, İlk Öpücük – Film

2017, Dolunay – Dizi

2018, Börü – Dizi

2018-2019, Muhteşem İkili – Dizi

2020, Bay Yanlış – Dizi

Özge Gürel Reklam Filmleri

2012, Milka

2012, Bi’ Falım

2013, Vodafone

2013, Doritos

2014, Pepsi 

2015, Ford

2015, Bellona

2019, Penti

Özge Gürel Sosyal Medya

Özge Gürel, @ozgecangurelofficial isimli Instagram hesabında 3,9 milyon takipçisi bulunmaktadır. Aynı zamanda Twitter’da da 289,7 bin takipçisi bulunmaktadır.


Özge Gürel ile ilgili sık sorulan sorular

Adı Soyadı:
Özge Gürel
Meslek:
Doğum Tarihi:
5 Şubat 1987
Boyu:
170 cm
Kilosu:
56 kg
Göz Rengi:
Kahverengi
Sevgilisi:
Serkan Çayoğlu
Burcu:
Kova
Eğitimi:
Beykent Üniversitesi Ticaret Bölümü
Doğum Yeri:
İstanbul